Privécursus technisch fusen

De mogelijkheden van glasfusing zijn prachtig en eindeloos. 

Stoken van glas is minder eenvoudig dan het soms lijkt.

 

Ieder type glas heeft zo zijn eigenschappen en ieder ontwerp zijn uitdagingen. Om tot goede eigen ontwerpen en spanningsvrije objecten te komen is -naast de artistieke kant van het verhaal-  een gedegen technische kennis van het stoken een must. 

 

Leer alles over fabrikanten en glassoorten, insluiten van materialen, gebruik van transfers en glasverven, lezen en maken van goede stookcurves, zelf de oven voorbereiden en instellen, glas buigen en slumping, combineren van technieken, verschillende mallen enz enz..

Aan de hand van vele proefstukken maken we de theorie echt inzichtelijk. Zo kunt u na afloop met de juiste basiskennis zelf aan de slag en zult u na afloop met een ander oog naar glaswerken en de theorieboeken kunnen kijken.

 

Wij leveren maatwerk:  Deze technische cursus wordt bewust in een 1 op 1 situatie gegeven, om zo de inhoud volledig op uw vragen en interesses toe te spitsen. 

 

 

Dagcursus €265,- incl alle materialen en stookkosten (incl. praktische reader), lunch, alle drankjes en versnaperingen. 

Privécursus brandschilderen en andere glasverftechnieken

Het is mogelijk om  in overleg een maatwerkcursus te boeken, wanneer u verdieping wilt van een bepaald onderdeel. Bijvoorbeeld bij het stoken van brandschilderwerk of combinatie fusing en schildertechnieken.

Dit is een maatwerkcursus. Totaalprijs en tijdsduur  zijn afhankelijk van uw vraag en worden vooraf besproken en vastgelegd. Uurtarief €39,50 exclusief materialen en stookkosten

Tiffany, glas-in-lood of randlood

Wanneer u op zoek bent naar een goede cursus op het gebied van glas-in-lood, Tiffany  of een workshop randlood verwijs ik u graag door naar mijn goede collega en gerenommeerd glazenier Jan Stallen. Kijk voor meer info op

© 2023 by EVENT PRODUCTIONS.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now